Klanten geven ons een 9.1 op Kiyoh
Menu sluiten
h1

Portaalcontainers huren

✓ Levering binnen 24 uur in heel Nederland
✓ All-in tarief — plaatsen, ophalen en verwerken
✓ Inclusief 8 weken huur
✓ 33 jaar ervaring
✓ U hoeft voor de plaatsing niet thuis te blijven
✓ Professionele chauffeurs

Portaalcontainer huren bij Afvalpartner

 

Bent u op zoek naar een portaalcontainer tijdens uw bouwklus? Bij ons kunt u portaalcontainers huren in alle formaten voor een scherpe prijs. Wij leveren onze portaalcontainers door heel Nederland bij u op de stoep.

U hoeft bij ons niet weken vooraf te reserveren, want wij leveren binnen 24 uur. De prijzen zijn inclusief 8 weken huur en het plaatsen, ophalen en verwerken. U heeft dus verder nergens omkijken naar als u een portaalcontainer huurt bij Afvalpartner.

 

 

Wij hebben portaalcontainers beschikbaar voor verschillende type afvalstromen. Voor elke klus kunt u bij ons terecht. Wij verwerken bouw- en sloopafval, dakleer-bitumen afval, groenafval, grofvuil, houtafval, puinafval en zand en grond.

Twijfelt u welke soort afval u heeft? Gebruik dan onze keuzehulp. Door middel van een aantal vragen helpen wij u om de juiste portaalcontainer te kiezen. Indien u toch nog niet zeker bent van uw keuze, kunt ook met ons chatten of telefonisch contact opnemen voor advies.

Welk formaat container heeft u nodig?

Gebruik de Afvalpartner Keuzehulp. Kies uw klus, vul de afmetingen van uw ruimte in en krijg meteen een gepaste suggestie voor het formaat container dat u nodig heeft.

Landelijk actief
Binnen 24 uur geleverd
33 jaar ervaring
All-inclusive prijzen
Thuis blijven niet nodig
Achteraf betalen mogelijk

Levering van portaalcontainers door heel Nederland

Aan het verbouwen, verhuizen of renoveren? Bestel gemakkelijk een container in uw regio. Afvalpartner.nl levert containers van alle formaten en voor iedere situatie door heel Nederland.

Welke portaalcontainer heeft u nodig?

Twijfelt u welke soort container u nodig heeft? Afvalpartner.nl biedt hulp bij het kiezen van de juiste container. Maak gebruik van de keuzehulp!

Op zoek naar een rolcontainer?

Afvalpartner.nl levert ook rolcontainers in de formaten vanaf 240 liter tot en met 2500 liter.

Bel 085-7470479

Wij kunnen u hierin adviseren zodat u een passende container kunt huren voor de juiste doeleinden en/of projecten.