Klanten geven ons een [kiyoh_score] op Kiyoh
Menu sluiten

Opgeruimd staat netjes!

opgeruimd-afvalpartner

Heeft u regelmatig afval? Van rest- tot gft-afval en van glas tot oud-papier en vertrouwelijke documenten. Een rolcontainer van afvalpartner.nl biedt altijd de juiste uitkomst!

Zowel particulier als zakelijk eenvoudig  en snel online een rolcontainer bestellen door heel Nederland!

Rolcontainers zijn er in allerlei soorten en maten, van 240liter tot 660liter en van 1100liter tot 2500liter of zelfs 5000liter. Twijfelt u over het formaat container of weet u niet precies wat de beste frequentie van ledigen zal zijn? Wij stemmen graag alles af op het soort en de hoeveelheid van uw afval. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze en zorgen voor een perfect afvalplan op maat!

Wij hanteren zeer overzichtelijke en voordelige all-in tarieven, dit houdt in dat u enkel een maandtarief krijgt waarin alle kosten in zijn berekend. Zo is de vaste prijs gebaseerd op het huren, het leeg maken, de verwerking van het afval en eventueel onderhoud aan de rolcontainer. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Heeft u tussentijds minder of zelfs meer afval, dan passen wij gratis uw abonnement aan in de ledigingsfrequentie! Toch een extra container, afvalcontainer of wellicht een ander formaat rolcontainer nodig? Dan kunnen wij dit binnen 24uur voor u regelen!

Afvalpartner.nl uw partner in afval!